Achteruitrijcamera Waeco Dometic Perfectview CAM 35 (Ducato)

549.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Beschikbaar via nabestelling

Er zijn nog geen reviews

Achteruitrijcamera Waeco Dometic Perfectview CAM 35 (Fiat Ducato derde remlicht)

De Waeco CAM 35 kan eenvoudig in de plaats van het derde remlicht van de Ducato X250, X290 en verwante modellen worden gemonteerd. Deze voegt hieraan niet één maar direct twee camera’s toe zodat je op een perfecte onopvallende manier altijd perfect zicht hebt.

De Dometic CAM 35 camera bevat voor het zicht dicht achter de camper een 150° groothoeklens en voor zicht veraf juist een 60° telelens. Hierdoor heb je dicht achter de camper een breed overzicht waardoor je bij achteruitrijden etc. geen paaltje of ander obstakel zult missen en de telelens geeft je tijdens het rijden een goed overzicht van het verkeer tot ver achter de camper.

Doordat deze camera in het derde remlicht kan worden geplaatst hoeft er niet in de camper te worden geboord en is het niet noodzakelijk kit aan te brengen om deze camera te monteren, het enige dat je hoeft te doen is het bestaande remlicht loshalen en hier deze camera op plaatsen, de silicone pakking sluit het geheel vervolgens weer waterdicht af. Eventueel kan de behuizing nog in de kleur van de camper worden gespoten, let er dan wel op dat de lenzen eerst goed worden afgeplakt.

Deze camera wordt standaard geleverd met een adapter set voor aansluiting op een navigatie of multimediasysteem. (art. nr 9102000133 EAN: 4015704259513 & art. nr 9102000135 EAN: 4015704257588 )

Alternatieven

Deze camera is ook beschikbaar in een set met monitor, de Dometic Perfectview RVS 536. Hiermee hou je dan dus de bestaande monitor vrij voor bijvoorbeeld zijn navigatie taken.

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Waeco Dometic Perfectview CAM 35 (Ducato)”

X