Achteruitrijcamera Volkswagen Transporter T5 & T6

169.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Transporter versie *

Product basisprijs: 169.00
Totaal opties:
Totaal:
1 review over dit artikel
5.00 / 5

Achteruitrijcamera VW Transporter T5 & T6

Deze achteruitrijcamera VW Transporter T5 & T6 is geschikt voor de Volkswagen Transporter met dubbele deuren vanaf 2010 (T5 & T6) en de Transporter met achterklep vanaf 2016(T6). Deze remlicht behuizing met geïntegreerde camera past precies op de plaats van het huidige remlicht. De camera is voorzien van een uitstekende SHARP CCD lens met een riante lenshoek van maar liefst 170°. Hierdoor heb je behalve haarscherp beeld, ook goed zicht achter de Transporter. Je hoeft je over de kwaliteit van deze robuuste camera geen zorgen te maken, de camera is IP69K getest, dus 100% waterdicht en te gebruiken onder de meest extreme omstandigheden. Je kan deze camera bijvoorbeeld gebruiken als vervanging voor een binnenspiegel. Bijvoorbeeld om het achteropkomend verkeer te kunnen zien tijdens het invoegen op de snelweg. Maar je kan hem ook gebruiken als handig hulpmiddel bij manoeuvres als achteruitrijden en inparkeren.

De camera past op Transporter gesloten bestelbus uitvoeringen met dubbele deuren vanaf 2010 (T5 & T6) en met achterklep vanaf 2016 (T6). Let er wel op dat je de juiste versie selecteert, het remlicht verschilt namelijk tussen modellen met dubbele deuren en met achterklep. Zoals de Trendline, comfortline en de Highline uitvoeringen. Het remlicht zelf is niet inbegrepen, je kunt het huidige remlicht in deze behuizing plaatsen. De camera is uitgevoerd met een 4 pin connector waarmee je deze remlichtcamera direct op alle VZ en Sven monitoren kunt aansluiten. Met een verloopkabel kan je deze camera ook op andere systemen aansluiten.

Opties

Je kan direct een verlengkabel bij de camera bestellen, hierin heb je de keuze tussen 10 of 15 meter verlengkabel.

Mocht je de achteruitrijcamera VW Transporter T5 & T6 willen aansluiten op het voertuig/navitatiesysteem dat al aanwezig is in de Transporter? Dat kan, hiervoor hebben wij verschillende verloopkabels beschikbaar. Over het algemeen heeft u hier een speciale interface voor nodig. Hiervoor kun je eventueel terecht bij de Volkswagen dealer, de kosten hiervan zijn echter vrij hoog, vaak enkele honderden euro’s een volledige set inbouwen is dan vaak voordeliger.

Alternatieven

Ben je op zoek naar Volkswagen Transporter camera maar heb je nog geen monitor in de Volkswagen zitten? Gebruik je de huidige monitor liever voor andere doeleinden zoals navigatie of voertuig informatie? Of heb je geen interface om de losse camera op aan te sluiten. Je vind deze transporter camera hier ook in een volledige set.

  • Kijkhoek: ≥170°
  • SHARP CCD chipset
  • Resolutie: 480TV lijnen
  • 500×582 (PAL)
  • Systeem: PAL
  • Exclusief remlicht
  • Waterdicht : IP69K
  • Temperatuur bereik: -30°~70° C
  • Aansluiting: 4pin
  • Voeding: DC12V ±10%

Customer reviews

Beoordeeld met 5 uit 5 sterren
1 beoordeling
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

1 review for Achteruitrijcamera Volkswagen Transporter T5 & T6

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

X