Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Achteruitrijcamera Volkswagen Caddy

159.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Achteruitrijcamera VW Caddy

De achteruitrijcamera VW Caddy is speciaal ontwikkeld voor de veelzijdige Volkswagen Caddy en past precies op de plaats van het derde remlicht van zowel de “normale Caddy” als de Maxi Caddy van 2003 tot 2015. Vanaf 2015 is de camera alleen geschikt in geval je dubbele deuren hebt, het remlicht op de modellen met achterklep is in 2016 aangepast! Met deze remlichtcamera heb je altijd goed zicht achter de bestelwagen. Je kan de camera o.a. gebruiken in plaats van een achteruitkijkspiegel om het achteropkomend verkeer te kunnen zien. Of gebruik de camera als handig hulpmiddel bij aankoppelen, inparkeren en achteruitrijden. Het led remlicht is inbegrepen. Je kan deze remlichtcamera zonder aanpassingen direct in plaats van het huidige remlicht aansluiten.

Dankzij de SHARP CCD chipset en de kijkhoek van maar liefst 170° kan alles achter uw Caddy haarscherp worden gezien. Vanzelfsprekend is deze camera ook 100% waterdicht, deze camera is zelfs IP69K, volgens de aller strengste normen dus, getest. Zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden blijft de achteruitrijcamera VW Caddy perfect functioneren!

De camera is voorzien van een 4 pin connector die rechtstreeks is aan te sluiten op alle SVEN en VZ monitoren. Met behulp van een verloopkabel kun je deze camera ook op andere systemen aansluiten.

Opties

Via de keuzeopties kan ook gelijk een verlengkabel worden mee besteld, je hebt hierbij de keuze tussen 10 of 15 meter verlengkabel.

Indien de Volkswagen Caddy camera moet worden aangesloten op het aanwezige voertuig/navitatiesysteem van uw Caddy dan hebben wij hier verschillende verloopkabels voor beschikbaar. Over het algemeen heb je hiervoor de verloopkabel naar RCA tulp nodig.

Alternatieven

Ben je op zoek naar achteruitrijcamera VW Caddy camera maar heb je nog geen monitor in uw Caddy zitten om deze op aan te sluiten? Of blijf je de monitor die u nu al in uw Caddy heeft zitten liever gebruiken voor bijvoorbeeld uw navigatie?  We bieden de camera voor de Caddy hier ook in een volledige set aan. Deze kun je gewoon naast je bestaande monitor gebruiken.

 

 

 

  • SHARP CCD chipset
  • Kijkhoek: ≥170°
  • Resolutie: 700 TV lijnen • 500×582 (PAL)
  • Systeem: PAL / NTSC
  • Inclusief LED remlicht
  • Waterdicht : IP69K
  • Temperatuur bereik: -30°~70° C
  • Aansluiting: 4 pin
  • Voedingsspanning: DC12V ± 10%

Customer reviews

5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Volkswagen Caddy”

Gerelateerde producten