Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Achteruitrijcamera Mercedes Benz Vito

159.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Achteruitrijcamera Vito

De Achteruitrijcamera Vito is speciaal ontwikkeld voor de Mercedes Benz Vito vanaf 2016 tot heden met een laadklep en het remlicht op de klep dus helaas niet voor de uitvoering met twee openslaande deuren of met het remlicht boven de laadklep. Daarbij is het extra opletten dat de juiste uitvoering van de camera voor de laadklep gekozen wordt. Bij de onderstaande foto’s staat het juiste model Vito.

Mercedes Benz Vito

Deze gespiegelde camera is geschikt voor alle Vito modellen met laadklep. Deze camera is uitgevoerd met een SHARP CCD chipset, deze staat garant voor haarscherp beeld. Een 170° groothoek lens zorgt ervoor dat je het hele gebied achter de Vito in één oogopslag kunt zien. Waardoor de kans op schade aanzienlijk verkleind wordt. Het remlicht zelf, de LED-strip, is bij deze camera inbegrepen. De camera is hierdoor zeer eenvoudig te plaatsen, je kan het huidige remlicht één op één vervangen voor het remlicht met geïntegreerde camera. Hiervoor hoef je niet te boren of iets dergelijks. Doordat de installatie dus ook makkelijk terug te draaien is, is deze Vito achteruitrijcamera ook geschikt voor de geleasede Vito.

Deze robuuste camera is absoluut bestand tegen alle weersinvloeden, en is zelfs tot IP69K getest. Dit is de hoogst haalbare waterdichtheidsgraad. Deze camera kan dus theoretisch zelfs onder hoge temperatuur worden afgespoten met een hogedrukspuit.

Opties

Je kan direct een 4 pin verlengkabel bij bestellen, hierin heb je keuze tussen 10 of 15 meter verlengkabel. Deze verlengkabel is rechtstreeks aan te sluiten op alle SVEN en VZ monitoren. Mocht je deze camera willen gebruiken in combinatie met een andere monitor, bijvoorbeeld de monitor van het navigatie systeem, dan kunt je hiervoor een verloopkabeltje mee bestellen.

Deze camera in setvorm

Is er geen monitor aanwezig om deze camera op aan te sluiten? Of wil je de bestaande monitor blijven gebruiken voor het huidige doeleinde? Dan kun je deze camera bij ons ook in set vorm aanschaffen. De Mercedes Benz Vito bestelbus set bevat behalve deze camera ook alle benodigde bekabeling en de VZ50 monitor.

  • Inclusief remlicht
  • Kijkhoek: ≥170°
  • Waterdicht : IP69K
  • Temperatuur bereik: -30°~70° C
  • Aansluiting: 4 pin schroefconnector
  • Voedingsspanning: DC12V ± 10%
  • Nachtzicht

Customer reviews

5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Mercedes Benz Vito”

Gerelateerde producten

X