Achteruitrijcamera Mercedes Benz Vito

169.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Model *

Product basisprijs: 169.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Achteruitrijcamera Vito


De Achteruitrijcamera Vito is speciaal ontwikkeld voor de Mercedes Benz Vito vanaf 2016 tot heden. Daarbij is het wel belangrijk op te letten dat de juiste uitvoering van de camera wordt gekozen wordt. Wij hebben een model voor de Vito met het remlicht in de laadklep en een alternatief model voor modellen met het remlicht boven de dubbele deuren of laadklep. Zie de onderstaande foto’s voor het juiste model Vito.

Remlicht in de achterklep:

Mercedes Benz Vito

Remlicht boven de achterklep of deuren:

Vito dakrand model

Deze gespiegelde camera is geschikt voor alle Vito modellen met laadklep. Deze camera is uitgevoerd met een SHARP CCD chipset, deze staat garant voor haarscherp beeld. Een 170° groothoek lens zorgt ervoor dat je het hele gebied achter de Vito in één oogopslag kunt zien. Waardoor de kans op schade aanzienlijk verkleind wordt. Het remlicht zelf, de LED-strip, is bij deze camera inbegrepen. De camera is hierdoor zeer eenvoudig te plaatsen, je kan het huidige remlicht één op één vervangen voor het remlicht met geïntegreerde camera. Hiervoor hoef je niet te boren of iets dergelijks. Doordat de installatie dus ook makkelijk terug te draaien is, is deze Vito achteruitrijcamera ook geschikt voor de geleasede Vito.

Deze robuuste camera is absoluut bestand tegen alle weersinvloeden, en is zelfs tot IP69K getest. Dit is de hoogst haalbare waterdichtheidsgraad. Deze camera kan dus theoretisch zelfs onder hoge temperatuur worden afgespoten met een hogedrukspuit.

Opties

Je kan direct een 4 pin verlengkabel bij bestellen, hierin heb je keuze tussen 10 of 15 meter verlengkabel. Deze verlengkabel is rechtstreeks aan te sluiten op alle SVEN en VZ monitoren. Mocht je deze camera willen gebruiken in combinatie met een andere monitor, bijvoorbeeld de monitor van het navigatie systeem, dan kunt je hiervoor een verloopkabeltje mee bestellen.

Deze camera in setvorm

Is er geen monitor aanwezig om deze camera op aan te sluiten? Of wil je de bestaande monitor blijven gebruiken voor het huidige doeleinde? Dan kun je deze camera bij ons ook in set vorm aanschaffen. De Mercedes Benz Vito bestelbus set bevat behalve deze camera ook alle benodigde bekabeling en de VZ50 monitor.

  • Inclusief remlicht
  • Kijkhoek: ≥170°
  • Waterdicht : IP69K
  • Temperatuur bereik: -30°~70° C
  • Aansluiting: 4 pin schroefconnector
  • Voedingsspanning: DC12V ± 10%
  • Nachtzicht

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Mercedes Benz Vito”

Gerelateerde producten

X