Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

Menu
iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Achteruitrijcamera A4–SVEN Professional

219.00 199.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kleur camera *

Lenshoek camera *

Kabel kiezen *

Kabellengte trekker *

Kabellengte oplegger / trailer *

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
2 reviews over dit artikel
4.50 / 5

SVEN A4 Achteruitrijcamera

De zeer robuuste SVEN A4 camera is een camera van zeer hoge kwaliteit, waarbij de SHARP CCD lens zorgt voor de beste beelden en de uitgebreide functionaliteit deze achteruitrijcamera universeel toepasbaar maakt. Zo kan deze overal eenvoudig worden geplaatst door de zeer stevige en makkelijk te monteren u-support bracket.

Daarnaast is deze camera in verschillende lenshoeken beschikbaar. Hierbij raden wij voor de meeste toepassingen 120 graden aan, maar kan optioneel ook voor 69, 92 of 150 graden worden gekozen. Gebruik je de camera als spiegelvervanging kies dan voor 120 graden, voor andere toepassingen is mogelijk een grotere of kleinere kijkhoek wenselijk. Uitgebreide uitleg over de invloed van de kijkhoek vind je eventueel hier.

De SVEN A4 is zoals hierboven aangegeven ideaal voor gebruik als spiegelvervanging, hiervoor wordt de camera standaard gespiegeld uitgeleverd. Wil je dit niet, dan is dit eenvoudig zelf op de camera terug te zetten.

Verder is de camera zeer robuust, de IP69K keuring van de camera ervoor dat de achteruitrijcamera universeel toegepast kan worden. Hierdoor is de camera namelijk bestand tegen alle (bouw)stof en alle weersomstandigheden, deze camera kan zelfs onder water worden gebruikt! Zelfs de microfoon die ervoor zorgt dat er naast goed beeld ook goed geluid wordt doorgegeven is compleet waterdicht. De robuustheid wordt nog verder onderstreept door de zeer hoge vibratie bestendigheid tot 10g mechanische vibratie.

Voor een goed nachtzicht beschikt de camera over 4 hoge intensiteit IR lampjes waardoor ook ‘s nachts het zicht zeer goed blijft. Dit tot minimaal 15 meter van de camera!

Ingebouwde automatische elektronische lichtsterkte compensatie in de camera met tegenlicht compensatie zorgt ervoor dat de beelden onder alle omstandigheden helder blijven.

Kortom deze camera kan dus bijna alles en is voorzien van de hoogste bescherming tegen stof, vocht en trillingen. Vandaar dat deze camera bij ons als beste is getest als het gaat om de hoogste kwaliteit.

Opties

De camera wordt standaard geleverd in 120 graden maar is optioneel in 69, 92 of 150 graden te bestellen. Wijzig dan de kijkhoek bij de keuzeopties.

Bij de camera kan bij de keuzeopties indien nodig ook gelijk een verlengkabel worden bijbesteld. Hier is eventueel keuze uit een verlengkabel van 5, 10, 15, 20, 30 meter of een enkele of dubbele trailer spiraalkabel.

Wil je de achteruitrijcamera universeel kunnen aansluiten op een monitor met een andere aansluiting? Hiervoor hebben wij eventueel verloopkabels beschikbaar. De verloopkabel die het meest wordt gebruikt is de verloopkabel naar RCA tulp hiermee kan op de meeste voertuig- en navigatiesystemen worden aangesloten. Heb je een achteruitrijcamera monitor van een ander merk dan is de aansluiting vaak anders, ook hiervoor hebben wij verloopkabels. Onder andere aansluiten op Orlaco, WAECO/Dometic, Brigade, MXN of Carvision is mogelijk, meer informatie over verloopkabels vind je hier. Alle verloopkabels vind je eventueel ook hier bij bekabeling. Twijfel je welke verloopkabel je moet hebben neem dan even contact met ons op.

Alternatieven

Ben je op zoek naar een camera maar heb je nog geen monitor om deze aan te sluiten? Of blijf je de andere monitor liever gebruiken om andere media zoals navigatie weer te geven? Je vind de professionele A4 camera hier in een volledige set met een professionele monitor. Deze kun je dan dan gewoon naast je bestaande monitor gebruiken.

  • Kleuren SHARP CCD-camera (PAL/NTSC) met 4 leds voor 15 meter nachtzicht
  • IP69! graad waterdichtheid (hoogste graad)
  • Camera is standaard gespiegeld, maar kan eenvoudig teruggezet worden.
  • 420 TV-lines
  • Sharp lens met grote openingshoek (120° diagonaal)
  • Stabiele, waterdichte aluminium behuizing
  • Waterdichte microfoon
  • Elektronische lichtsterkte-aanpassing
  • Automatische tegenlicht compensatie
  • Zéér schokbestendig

Customer reviews

Beoordeeld met 4.5 uit 5 sterren
2 beoordelingen
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

2 reviews for Achteruitrijcamera A4–SVEN Professional

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

X