Achteruitrijcamera Mercedes Sprinter

169.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Camera Type *

Kabel kiezen *

Product basisprijs: 169.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Achteruitrijcamera Sprinter


LET OP: Het camera model met twee lenzen in de video bieden wij, doordat voor het aansluiten 2 camera aansluitingen nodig zijn, alleen aan in deze set.

Deze Mercedes Sprinter camera is speciaal ontworpen voor de Sprinter bestelbus en kan op alle modellen van 2007 tot nu worden toegepast. De achteruitrijcamera sprinter plaats je in het derde remlicht en deze voegt hier een camera functie aan toe. Om de remlicht functie van de camera te activeren sluit je de voedingskabel aan op de aansluiting voor de verlichting. Doordat de camera op de plaats van het derde remlicht wordt gemonteerd vervalt het oude remlicht.

De locatie van het derde remlicht op de Sprinter zorgt ervoor dat de camera een uitstekend overzicht heeft. Door de 170 graden kijkhoek heb je hiervandaan zowel zicht op de achterkant van de Sprinter als op achteropkomend verkeer. Hierdoor creëert de camera een maximaal zicht achter de bus waarbij door de gebruikte premium CMOS lens optimale beeldkwaliteit verzekerd is!

Verder is de camera IP68 beschermt tegen vocht waardoor de camera ook onder water te gebruiken is. Hoewel dit uiteraard nooit nodig zal zijn betekend dit uiteraard ook dat deze camera bij alle weersomstandigheden vochtvrij blijft.

De achteruitrijcamera Sprinter wordt standaard geleverd met een 4 pin schroef aansluiting voor een stabiele doorvoer van het signaal. Deze aansluiting komt overeen met de VZ en SVEN monitoren waardoor deze camera hierop eventueel direct kan worden aangesloten. Bij de camera kan worden gekozen voor een verlengkabel van 10 of 15 meter lengte. Kijk wanneer je wil aansluiten op een ander type monitor bij onze informatie over verloopkabels.

Let op! Wil je de camera aansluiten op een bestaand Sprinter video systeem dan kan vrijgave van het video kanaal nodig zijn.

Opties

Wij hebben deze camera in vier varianten beschikbaar:

Type 1 (standaard PAL): Deze is geschikt voor Sprinter busjes met een (zo goed als) vlakke achterkant, hierop is de camera zo onopvallend mogelijk weggewerkt waardoor deze slechts 2 a 3 cm uitsteekt. Dit is wat ons betreft de mooiste oplossing. (Dit is een PAL camera)

Type 2 (verlengde camera PAL): Deze is geschikt voor Sprinter busjes met een afgeronde achterkant, door de ronding in de bus kijk je met de standaard camera (deels)tegen de bus aan. Doordat de camera iets verder uitsteekt (+-7cm) breng je ook nu de hele achterkant van de bus in beeld. Bijvoorbeeld belangrijk om bij een bus met afgeronde achterzijde de trekhaak te kunnen zien. Deze camera is ook bij te stellen zodat je zelf vrijer het optimale zichtveld kunt bepalen.

Type 3 (Standaard NTSC): Dit is identiek dezelfde camera als type 1. Alleen is deze camera uitgevoerd in NTSC standaard, dit is de Amerikaanse Standaard. Doordat Mercedes voor zijn voertuig monitoren niet de Europese standaard (PAL) gebruikt maar NTSC, heb je deze camera nodig wanneer je op een origineel media systeem wil aansluiten.

Type 4 (verlengde camera NTSC): Dit is identiek dezelfde camera als type 2. Alleen is deze camera uitgevoerd in NTSC standaard, dit is de Amerikaanse Standaard. Doordat Mercedes voor zijn voertuig monitoren niet de Europese standaard (PAL) gebruikt maar NTSC, heb je deze camera nodig wanneer je op een origineel media systeem wil aansluiten.

Verloopkabel voor aansluiting op originele Mercedes Benz monitor. Deze beschikt over een Speciale Fakra video aansluiting, om de camera hierop te kunnen aansluiten kan een speciale verloopkabel worden mee besteld.

Alternatieven

Heeft de Sprinter nog geen monitor om op aan te sluiten? Wil je een nieuwe monitor zodat de oude monitor zijn functie kan behouden? Kijk hier voor de Achteruitrijcamera Mercedes Sprinter Set, deze wordt compleet geleverd met een haarscherpe 7″ LCD monitor.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • CMOS premium 5* kleuren lens
  • Resolutie: 420 TV lijnen
  • 720 x 576 pixels (PAL)
  • Systeem: PAL
  • Kijkhoek: >170°
  • Voedingsspanning: DC12V ± 10%
  • Temperatuur bereik: -20°~75° C Rh95%
  • Minimale verlichting: 0.1Lux
  • Aansluiting: 4p schroefconnector + voeding
  • Waterdichtheid: IP69K

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Mercedes Sprinter”

Gerelateerde producten

X