Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Achteruitrijcamera Mercedes Sprinter

159.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Achteruitrijcamera Sprinter

Deze Mercedes Sprinter camera is speciaal ontworpen voor de Sprinter bestelbus en kan op alle modellen van 2007 tot nu worden toegepast. De achteruitrijcamera sprinter plaats je in het derde remlicht en deze voegt hier een camera functie aan toe. Om de remlicht functie van de camera te activeren sluit je de voedingskabel aan op de aansluiting voor de verlichting. Doordat de camera op de plaats van het derde remlicht wordt gemonteerd vervalt het oude remlicht.

De locatie van het derde remlicht op de Sprinter zorgt ervoor dat de camera een uitstekend overzicht heeft. Door de 170 graden kijkhoek heb je hiervandaan zowel zicht op de achterkant van de Sprinter als op achteropkomend verkeer. Hierdoor creëert de camera een maximaal zicht achter de bus waarbij door de gebruikte premium CMOS lens optimale beeldkwaliteit verzekerd is!

Verder is de camera IP68 beschermt tegen vocht waardoor de camera ook onder water te gebruiken is. Hoewel dit uiteraard nooit nodig zal zijn betekend dit uiteraard ook dat deze camera bij alle weersomstandigheden vochtvrij blijft.

De achteruitrijcamera Sprinter wordt standaard geleverd met een 4 pin schroef aansluiting voor een stabiele doorvoer van het signaal. Deze aansluiting komt overeen met de VZ en SVEN monitoren waardoor deze camera hierop eventueel direct kan worden aangesloten. Bij de camera kan worden gekozen voor een verlengkabel van 10 of 15 meter lengte. Kijk wanneer je wil aansluiten op een ander type monitor bij onze informatie over verloopkabels.

Let op! Wil je de camera aansluiten op een bestaand Sprinter video systeem dan kan vrijgave van het video kanaal nodig zijn.

Alternatieven

Heeft de Sprinter nog geen monitor om op aan te sluiten? Wil je een nieuwe monitor zodat de oude monitor zijn functie kan behouden? Kijk hier voor de Achteruitrijcamera Mercedes Sprinter Set, deze wordt compleet geleverd met een haarscherpe 7″ LCD monitor.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • CMOS premium 5* kleuren lens
  • Resolutie: 420 TV lijnen
  • 720 x 576 pixels (PAL)
  • Systeem: PAL
  • Kijkhoek: >170°
  • Voedingsspanning: DC12V ± 10%
  • Temperatuur bereik: -20°~75° C Rh95%
  • Minimale verlichting: 0.1Lux
  • Aansluiting: 4p schroefconnector + voeding
  • Waterdichtheid: IP68

Customer reviews

5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Mercedes Sprinter”

Gerelateerde producten

X