A7–SVEN Professional

179.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Beeldkwaliteit Camera

Product basisprijs: 179.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Achteruitrijcamera SVEN A7

Deze robuuste metalen SVEN A7 mini achteruitrijcamera is breed inzetbaar. Wanneer de camera onopvallend weggewerkt moet worden is deze kleine camera ideaal. Door het compacte formaat is deze camera onder andere zeer geschikt voor montage op bijvoorbeeld een auto, camper of caravan. Deze professionele camera is daarnaast bestand tegen alle weersomstandigheden en hevige mechanische vibraties waardoor deze ook zeer geschikt is voor alle professionele toepassingen. Deze camera is voorzien van een 4 pin connector en is daardoor rechtstreeks aan te sluiten op alle SVEN en VZ systemen. Deze camera IP69K waterdicht, dat wil zeggen dat de waterdichtheid van deze camera volgens de aller strengste normen (IP69K) is getest. De Premium CMOS lens zorgt voor haarscherp helder zicht. De camerahoek van de standaard versie is 170 graden wat prima overzicht geeft, bij de HD 1080P versie is de kijkhoek 190 graden en weet je zeker dat je in iedere situatie een goed overzicht hebt en nooit meer iets over het hoofd ziet. De Wide Dynamic Range lens zorgt er bij de HD versie bovendien voor dat het nachtzicht ook perfect is. Let wel op dat de HD versie door de grotere lenshoek een sterker Fish Eye effect heeft en alleen werkt in combinatie met geschikte monitoren!

Opties

Bij dit model heb je de keuze uit CVBS en HD 1080P, wanneer je kiest voor CVBS dan weet je zeker dat de camera (nagenoeg) altijd zal werken. CVBS geeft een iets mindere resolutie maar deze SVEN lenzen geven desondanks toch ook prima beeldkwaliteit. Voordeel van CVBS is dat dit op bijna alle systemen zal werken, zowel op de nieuwste systemen die ook HD1080p ondersteunen als op oudere systemen die dit niet doen.

Weet je echter zeker dat je een systeem hebt dat 1080P wel ondersteund dan kun je hier met de HD lenzen van SVEN echt het maximale uithalen. Het is dus belangrijk dat je dit zeker weet anders zul je met deze lenzen geen beeld krijgen!

Bij de bestelling kun je eenvoudig de juiste kabellengte voor jouw situatie aangeven. Je kunt kiezen uit 5, 10, 15, 20 of 30 meter standaard verlengkabel, een trailer spiraal kabel of een draadloze verbinding.

Wil je deze camera aansluiten op een ander systeem dan VZ of SVEN? Dan heb je mogelijk een verloopkabel nodig. Je kunt hier meer informatie vinden voor het kiezen van de juiste verloopkabel.

Complete Set met SVEN A7 camera

Wil je de camera bestellen in een set inclusief monitor kijk dan eens naar onze VZ-51 Set waarin deze camera optioneel kan worden gekozen in plaats van de standaard (grotere) universele camera. Of kies zelf de gewenste monitor, deze monitor is rechtstreeks aan te sluiten op alle VZ en SVEN monitoren.

 

 

  • Sensor – 1/4 Premium CMOS
  • Resolutie (pixels): PAL: 512(H)*492(V)
  • Beeldhoek: 170°
  • 6 LED’s voor nachtzicht (5-10M)
  • Horizontale Resolutie: 420TV Lijnen
  • Voedings-spanning: DC12V ± 10%
  • Vermogen-verbruik: = 1,5 W
  • Temperatuur Bereik: -20°C tot +70°C
  • Aansluiting: 4p
  • Waterdichtheid: IP69k

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “A7–SVEN Professional”

Gerelateerde producten

X