VZ Inbouwcamera inclusief inbouw

950.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Beschikbaar via nabestelling

Er zijn nog geen reviews

VZ Auto Camera Inbouwservice

Deze mini inbouwcamera past bij nagenoeg iedere personenauto perfect in de hendel van de achterklep. Ons advies is gezien het boren in de carrosserie van de auto en de noodzaak van het installeren van een bijpassende interface een klus die wij adviseren door een specialist te laten uitvoeren.Voor een All-in tarief van €950-, kunnen wij dit hele proces voor u uit handen nemen en zal de inbouw worden gerealiseerd door één van onze specialistische partners in Nederland of België.

Hierbij is naast de camera (t.w.v €249-,) en de inbouw ook een interface (t.w.v. ongeveer €300-,) voor uw auto inbegrepen. Deze interface is per merk verschillend en regelt de koppeling met het ingebouwde multimidiasysteem van uw voertuig. Onze gespecialiseerde partners kunnen deze voor alle voertuigen leveren (deze interfaces zijn niet los via ons verkrijgbaar).

Wanneer je geïnteresseerd bent in deze inbouwservice neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via 0031 (0)88-144 21 21 of mail je contactgegevens naar klantenservice@achteruitrijcamerawinkel.nl dan nemen wij contact met je op.

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “VZ Inbouwcamera inclusief inbouw”

X