Truck camera

Hier vind je onze truck camera oplossingen, deze systemen zijn ook direct aan te sluiten op 24 Volt en zorgen ervoor dat de camera de correcte voeding krijgt. Voor een losse camera die zonder dedicated monitor wordt gebruikt is een omvormer verloopkabel nodig die het voltage voor de camera omzet naar 12 Volt. Daarnaast zijn deze systemen getest op de vibraties en trillingen die bij het dagelijks gebruik op de truck komen kijken.

De meest gekozen toepassing op de truck is een camera voor zicht naar achter, hiervoor zijn de camera’s die verwerkt zijn in een speciale U-beugel vaak het meest geschikt, daarnaast hebben wij ook speciale oplossingen voor het in beeld brengen van zijkanten of speciale dode hoek camera’s voor de vrachtwagen.

Voor de verbinding tussen truck en oplegger hebben wij speciale trailer kabel, deze kun je hieronder vinden in de trailer kabel set of zelf selecteren bij uw gewenste set in plaats van de standaard bekabeling. Heeft een draadloze camera op de vrachtwagen de voorkeur dan kies je hier ook makkelijk voor draadloos in plaats van de standaard verlengkabel.

Naast complete systemen vind je hieronder ook losse camera’s en/of monitoren om zelf een systeem samen te stellen of een bestaand systeem deels te vervangen.

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

X