Camerasysteem vrachtwagen

Hier vind je onze camerasysteem oplossingen die geschikt zijn voor de vrachtwagen. Deze systemen zijn zeer robuust en getest en bestand tegen alle trillingen en vibraties in het dagelijks gebruik op een vrachtwagen. Bovendien zijn ze ook rechtstreeks aan te sluiten op het 24 Volt voertuigcircuit op een vrachtwagen.

De meeste systemen zijn standaard voorzien van een U-beugel camera voor achterop de vrachtwagen om het zicht tijdens het rijden of bij achteruitrijden te verbeteren. Daarnaast zijn er verschillende andere systeem opties zoals zijcamera’s voor het optimaliseren van het zicht langs de zijkant van de vrachtwagen of een systeem met speciale dode hoek camera voor de vrachtwagen. De verschillende camera’s kunnen uiteraard ook gecombineerd worden binnen 1 oplossing.

Voor de verbinding tussen trekker oplegger adviseren wij te kiezen voor de robuuste trailer spiraal oplossing voor de hoogste betrouwbaarheid, u ziet deze hieronder in de set met trailerkabel maar deze is per set te selecteren in plaats van de standaard bekabeling. Als een draadloze vrachtwagen camera de voorkeur heeft dan heb je hier tevens de mogelijkheid te kiezen voor draadloos in plaats van een kabel.

Toont alle 13 resultaten

X