Waeco Dometic Perfectview RVS 536 (Ducato, Jumper, Boxer) – Essential Line

849.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Beschikbaar via nabestelling

Er zijn nog geen reviews

Waeco Dometic Perfectview RVS 536 speciaal voor de Fiat Ducato Camper

De Waeco Dometic Perfectview RVS 536 – Essential Line set bevat de Waeco Dometic M55L monitor, een Waeco Dometic CAM 35 camera, inclusief de telelens uitbreiding voor zicht veraf en alle bekabeling en overige toebehoren.

De Waeco Dometic CAM 35 Camera voegt twee camera’s toe aan het derde remlicht van de camper, zo heb je in één mooie onopvallende oplossing zowel zicht kort achter de camper bij achteruitrijden als zicht veraf tijdens het rijden direct geregeld. De 150° groothoeklens brengt het zicht recht achter de camper breed in beeld zodat er tijdens achteruitrijden/inparkeren geen enkel object buiten het zicht van de camera blijft, de 60° telelens zorgt er juist voor dat je tijdens het rijden een beperkter beeld hebt van wat er achter je op de weg rijdt, zo krijg je alleen de weg achter je in beeld en niet de berm ernaast zodat je geen overbodige informatie in het beeld krijgt.

Alles wordt vervolgens door de Waeco Dometic M55L monitor mooi scherp en helder in beeld gebracht, door het elegante design van deze 5″ monitor misstaat de monitor in geen enkele cabine. De monitor is voorzien van LED achtergrond verlichting met automatische dag/nacht schakeling zodat je altijd automatisch het best mogelijke beeld krijgt.

Om deze camera te installeren is boren en kitten niet noodzakelijk, om deze derde remlicht camera te plaatsen hoeft alleen het remlicht te worden losgekoppeld om hier deze camera tussen te zetten. Door vervolgens gebruik te maken van een silicone afsluit strip bij het terugplaatsen van het derde remlicht in zijn nieuwe behuizing wordt het geheel direct weer waterdicht gemaakt zodat kitten ook niet nodig is.

Zo werk je de camera dus perfect en onopvallend weg in het derde remlicht van het voertuig, wil je de camera in dezelfde kleur als de camper? Je kunt deze behuizing eventueel makkelijk overspuiten in de gewenste kleur, let er alleen op dat je de camera lenzen voor het spuiten dan wel goed afdekt!

Inhoud van de set

De Waeco Dometic Perfectview RVS 536 – Essential Line set (art. nr 9600000561 EAN: 4015704258585, art. nr 9102000135 EAN: 4015704257588) is volledig compleet en bevat:
De Waeco Dometic M55L Monitor
De Waeco Dometic CAM 35
De Waeco Dometic CAM 35FS langeafstandcamera uitbreiding
Bekabeling voor doorvoer van de beide camera kanalen
Bevestigingsmateriaal

 

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Waeco Dometic Perfectview RVS 536 (Ducato, Jumper, Boxer) – Essential Line”

X