Kentekenplaat achteruitrijcamera set VZ-51

269.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Uitverkocht

Er zijn nog geen reviews

Kentekenplaathouder met camera set

Deze set met kentekenplaathouder camera laat je op een onopvallende manier een camera toevoegen door eenvoudig de kentekenplaathouder te vervangen en hiervoor een model terug te plaatsen of door op de bestaande kentekenplaathouder een camera toe te voegen. De camera’s beschikken ondanks het geringe formaat gewoon over een hoge kwaliteit lens om alles uitstekend in beeld te brengen.

De achteruitrijcamerawinkel is specialist in achteruitrijcamera’s, dit is wat wij al sinds 2005 doen. Niets meer en niets minder. De tevredenheid van onze klanten is enorm belangrijk voor ons en daarom geven wij 200% garantie. Een lage prijs wil niet zeggen dat de kwaliteit per definitie minder is. Integendeel, al onze producten zijn uitgebreid getest. Zo ook met deze Actie Set waar wij maar liefst 5 jaar garantie op bieden!

Deze set is geschikt voor een veelvoud van voertuigen, van bestelbussen, bakwagens, paardentrailers, campers, caravans en nog veel meer, zo lang het voertuig maar een voltage van 12volt heeft,

Inhoud VZ-51 Achteruitrijcamera set aanbieding

De VZ 51 wordt naar wens geleverd met een 7” (12cmx18cm) of 5″ (10cmx15cm) kleurenscherm, verlengkabel naar keuze en een kleurencamera. Voor de camera heb je de keuze uit twee modellen waarvan 1 de kentekenplaathouder volledig vervangt (standaard model) en een tweede hier een camera op toevoegt. Dankzij de HD gekozen beeldkwaliteit van de camera’s heb je altijd perfect beeld. Tevens is montagemateriaal en Nederlandse handleiding inbegrepen. Het systeem functioneert op 12Volt en is gemakkelijk te installeren. Indien u vragen heeft over de installatie zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. U hoeft dus geen email te sturen en lang te wachten op een antwoord.

Deze set maakt geen gebruik van tulp bekabeling maar van een stevige maar flexibele 4pin bekabeling met robuuste schroef connectoren.

 

 

 

7″ LCD-kleurenmonitor

  • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden (continue beeld is ook mogelijk)
  • Automatische dag-nacht omschakeling
  • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
  • 614.000 pixels
  • Twee camera-ingangen

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Kentekenplaat achteruitrijcamera set VZ-51”

Gerelateerde producten

X