Dubbele achteruitrijcamera set VZ-51

229.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Monitor

Beeldkwaliteit

Kabel kiezen *

Product basisprijs: 229.00
Totaal opties:
Totaal:
2 reviews over dit artikel
4.00 / 5

Achteruitrijcamera set met dubbele camera

Deze set met dubbele camera zorgt ervoor dat je in één keer zowel het zicht achter de wagen bij achteruitrijden als het zicht naar achter tijdens het rijden optimaliseert. Je kunt handmatig schakelen tussen de camera’s of ervoor kiezen het tweede kanaal automatisch in beeld te brengen bij achteruitrijden. Wanneer je de pulsdraad van de monitor hiervoor verbind aan de achteruit schakeling van het voertuig dan zal de camera die omlaag gericht staat automatisch inschakelen bij achteruitrijden. Tijdens het rijden heb je de monitor dan staan op de camera die op het achteropkomend verkeer staat gericht.

De achteruitrijcamerawinkel is specialist in achteruitrijcamera’s, dit is wat wij al sinds 2005 doen. Niets meer en niets minder. De tevredenheid van onze klanten is enorm belangrijk voor ons en daarom geven wij 200% garantie. Een lage prijs wil niet zeggen dat de kwaliteit per definitie minder is. Integendeel, al onze producten zijn uitgebreid getest. Zo ook met deze Actie Set waar wij maar liefst 5 jaar garantie op bieden!

Deze set is geschikt voor een veelvoud van voertuigen, van bestelbussen, bakwagens, paardentrailers, campers, caravans en nog veel meer, zo lang het voertuig maar een voltage van 12volt heeft,

Inhoud VZ-51 Achteruitrijcamera set aanbieding

De VZ 51 wordt naart wens geleverd met een 7” (12cmx18cm) of 5″ (10cmx15cm) kleurenscherm, verlengkabel naar keuze en een kleurencamera. Afhankelijk van de gekozen beeldkwaliteit wordt een bijpassende camera meegeleverd voor optimale beeldkwaliteit. Tevens is montagemateriaal en Nederlandse handleiding inbegrepen. Het systeem functioneert op 12Volt en is gemakkelijk te installeren. Indien u vragen heeft over de installatie zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. U hoeft dus geen email te sturen en lang te wachten op een antwoord.

Deze set maakt geen gebruik van tulp bekabeling maar van een stevige maar flexibele 4pin bekabeling met robuuste schroef connectoren.

Let op! Bij deze dubbele camera wordt standaard twee keer de gekozen verlengkabel meegeleverd. Wil je echter middels een trailer kabel doorvoeren kies dan voor de dubbele trailer spiraalkabel. Wil je deze camera draadloos gebruiken dan heb je nog wel een tweede draadloze zender set nodig, deze kun je eventueel hier bijbestellen.

 

 

7″ LCD-kleurenmonitor

  • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden (continue beeld is ook mogelijk)
  • Automatische dag-nacht omschakeling
  • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
  • 384.000 pixels
  • Twee camera-ingangen

Camera

  • Kleuren CCD-camera met ledlampjes voor 8 meter nachtzicht
  • Waterdichte behuizing met beschermkap en verstelbare zonneklep
  • Elektronische lichtsterkte-aanpassing
  • Groothoeklens met grote openingshoek (120° diagonaal)
  • IP 68 waterdicht!!

Customer reviews

Beoordeeld met 4 uit 5 sterren
2 beoordelingen
5 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

2 reviews for Dubbele achteruitrijcamera set VZ-51

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

X