Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

Menu
iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

VZ-51 actie achteruitrijcamera set met universeel remlicht

349.00 199.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Universeel remlicht type *

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Universele remlicht achteruitrijcamera Set

Dit is de VZ-51 set uitgevoerd met een speciale universele remlicht oplossing, deze achteruitrijcamera met scherm is zeer geschikt voor voertuigen met een vlakke achterzijde. Vooral bij bijvoorbeeld campers en bakwagens voeg je op deze manier ook wanneer vervangen van een bestaand remlicht niet mogelijk is makkelijk een camera EN een remlicht toe. Door de vlakke achterkant kan deze camera oplossing namelijk makkelijk worden bevestigd. Om deze camera te monteren dient één gat te worden gemaakt voor de bekabeling en 2 voor de bevestiging.

Deze camera is verkrijgbaar in een model met één camera (vanaf medio januari) en een model met een dubbele camera. De kijkhoeken zijn speciaal afgestemd voor zicht kort achter dus bus (groot overzicht) en bij de dubbele lens een smallere kijkhoek voor goed zicht naar achter. Door de hoge kwaliteit SONY CCD lens zijn de beelden ook altijd helder en scherp. Deze camera wordt beschermt door een IP69k waterdichte behuizing waardoor met binnendringen van vocht geen rekening gehouden hoeft te worden.

Om de camerabeelden goed in beeld te brengen is in deze set een 7″ LCD kleurenscherm inbegrepen. Dit speciale achteruitrijcamera scherm geeft de beelden haarscherp en helder weer. Voor een goede beeldkwaliteit ‘s nachts is het scherm voorzien van automatische achtergrondverlichting die zichzelf aanpast aan de lichtomstandigheden. Daarbij is tevens in een puls draad voorzien, deze kan de beelden automatisch bij bijvoorbeeld achteruit rijden om/inschakelen.

Optionele toevoegingen

In de set is tevens naar keuze tot 10 meter standaard kabel voorzien, langere/andere kabel is mogelijk tegen kleine meerprijs.

Kortom deze bestelbus achteruitrijcamera met scherm is bij uitstek geschikt om bestelbussen en vergelijkbare voertuigen van goed zicht achter de wagen te voorzien. Dit vergroot de veiligheid en vermindert de kans op ongelukken.

 

7″ LCD-kleurenmonitor

  • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden
  • Automatische dag-nacht omschakeling
  • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
  • 384.000 pixels
  • Twee camera-ingangen

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “VZ-51 actie achteruitrijcamera set met universeel remlicht”

Gerelateerde producten

X