Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

Menu
iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

SVEN premium inbouw, montage en installatie service

449.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

SVEN premium inbouw, montage en installatie service

Het premium merk SVEN biedt een zeer bijzondere en unieke inbouw service in Nederland. Vanaf €399 inclusief BTW wordt uw nieuwe SVEN systeem ingebouwd op een door u gewenste locatie.(thuis/bedrijf/garage)

Dit tarief geldt voor een “vast” voertuig met een enkele camera plaatsing. Heeft u meerdere camera’s, neem dan even contact met ons op.

De gecertificeerde monteurs nemen u het werk en de zorg uit handen en zorgen dat het SVEN systeem op de juiste manier geïnstalleerd wordt.

Indien u deze optie aan uw bestelling toevoegt zal de planningsafdeling van SVEN Premium Camera Systems contact met u opnemen voor het inplannen van het monteren en aansluiten van het camerasysteem. Zorg er dus voor dat er een juist telefoonnummer vermeld wordt.

Let op, dit is alleen de inbouw service en geldt alleen voor de inbouw van het merk SVEN. U dient dus nog een apart systeem aan te schaffen. De inbouw dienst gedaan te worden op werkdagen van 09:00-17:00. Indien u in het weekend of avonds wenst in te bouwen, dan kan dat ook en geldt een toeslag van 35%. Neem dan even contact met ons op. Deze aanbieding geld alleen in Nederland en niet voor de Waddeneilanden.

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “SVEN premium inbouw, montage en installatie service”

Gerelateerde producten

X