SVEN Systeem bestellen inclusief inbouw

799.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Voertuig

In te bouwen set

Inbouwen op locatie

Product basisprijs: 799.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

SVEN Systeem met inbouw, montage en installatie service

Via het Premium Camera merk SVEN bieden wij in Nederland en België een inbouwservice aan, dit kan zowel bij u op locatie als op de vaste inbouw locatie in Amsterdam Noord. Vanaf €999-, €799-, inclusief BTW wordt uw nieuwe SVEN systeem ingebouwd. Dit kan indien gewenst ook op een door u gekozen locatie(thuis/bedrijf/garage). We hebben hier 7 verschillende populaire setjes geselecteerd, heb je echter afwijkende wensen dan is het uiteraard mogelijk een aanbieding op maat te doen, mail dan naar aanvraag@achteruitrijcamerainbouwen.nl of bel ons via 088-144 21 21.

Bekijk Set 1 (SVM-107-A4 versie) t.w.v. €439-,

Bekijk Set 2  t.w.v. €549-,

Bekijk Set 3  t.w.v. €549-,

Bekijk Set 4 t.w.v. €649-,

Bekijk Set 5 t.w.v. €549-,

Bekijk Set 6 t.w.v. €749-,

Bekijk Set 7 t.w.v. €1039-,

Afhankelijk van het gekozen voertuig (bijvoorbeeld voertuigen met een aanhanger) of systeem (bijvoorbeeld een systeem met meerdere camera’s) kan een meerprijs voor extra onderdelen en de inbouw hiervan van toepassing zijn.

Inbouw op onze locatie in Amsterdam is inclusief, voor inbouw op locatie geldt een voorrijd tarief van €0,50 per kilometer vanaf Amsterdam (€1-, retour). Indien je hiervan gebruik wilt maken voer je hier de afstand in vanaf Amsterdam(postcode 1033) tot de locatie waar je het systeem wilt laten plaatsen.

De gecertificeerde monteurs nemen u het werk en de zorg uit handen en zorgen dat het SVEN systeem op de juiste manier geïnstalleerd wordt.

Indien u hier een systeem inclusief inbouw besteld zal onze planningsafdeling contact met u opnemen voor het inplannen van het monteren en aansluiten van het camerasysteem. Zorg er dus alsjeblieft voor dat er bij de bestelling een juist telefoonnummer vermeld wordt.

Let op, dit is alleen de inbouw service en geldt alleen voor de inbouw van het merk SVEN. U dient dus nog apart een systeem aan te schaffen. De inbouw dient gedaan te worden op werkdagen van 09:00-17:00. Indien u in het weekend of avonds wenst in te bouwen, dan kan dat ook en geldt een toeslag van 35% op de inbouwkosten. Neem dan even contact met ons op. Deze aanbieding geldt alleen in Nederland en België.

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “SVEN Systeem bestellen inclusief inbouw”

Gerelateerde producten

X