SVEN Essential Set (SVM107-A1-HD)

299.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Camera Model

Product basisprijs: 299.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

SVEN Essential Set met universele camera

Deze SVEN Essential set biedt de kwaliteit die je van SVEN mag verwachten tegen een scherpe prijs. Dankzij de U-beugel waarmee deze universele camera wordt bevestigd kun je de camera’s uit deze set nagenoeg altijd monteren. De monitor biedt de mogelijkheid de beelden te spiegelen zodat je altijd het juiste beeld hebt. Naast de spiegelfunctie beschikt de monitor ook over rasterbelijning voor het optimaal inschatten van afstanden. De HD beeldkwaliteit zorgt er bovendien voor dat elk detail goed in beeld wordt gebracht.

Deze set is geschikt voor een veelvoud van voertuigen, van bestelbussen, bakwagens, paardentrailers, campers, caravans en nog veel meer, zo lang het voertuig maar een voltage van 12volt heeft.

Camera keuze

Bij deze set heb je de keuze uit twee camera modellen, beide met U-beugel zodat deze makkelijk universeel te plaatsen is. Het standaard A1 model biedt prima zicht zowel overdag als ’s nachts en is uiteraard ook gewoon volledig waterdicht (IP68). De camera beschikt over een 120° graden lens en zorgt ook gewoon voor een haarscherp beeld.

Je kan in deze set daarnaast ook kiezen voor de professionele SVEN-A4 Camera. Deze biedt een aantal voordelen ten opzichte van het A1 model.  Standaard beschikt de A4 over een IP69K water- en stofdichte behuizing waardoor de camera bijvoorbeeld ook bij water dat onder hoge druk op de camera wordt gespoten volledig beschermt is. Daarnaast heeft deze een ruimer nachtzicht bereik bij gebruik van infrarood of kan (optioneel) worden gekozen voor een WDR lens zodat je ’s nachts kleurenbeeld houdt waar bij infrarood zicht het beeld ’s nachts in zwart wit wordt getoond. Ook kan deze camera optioneel met een verwarmde lens voor continue goed zicht ook in extreme omstandigheden en/of in verschillende kijkhoeken (35°, 50°, 70°, 100°, 110°, 130° & 170°)  worden besteld. De A4 geeft je dus de mogelijkheid de camera perfect op jouw voertuig af te stemmen.

7″ LCD HD kleurenmonitor

  • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden (continue beeld is ook mogelijk)
  • Automatische dag-nacht omschakeling
  • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
  • 614.000 pixels
  • Twee camera-ingangen

HD Camera (verschillende opties)

  • HD-camera met ledlampjes voor 8-20 meter nachtzicht
  • Waterdichte behuizing
  • Elektronische lichtsterkte-aanpassing
  • Keuze uit verschillende lenshoeken
  • IP 68/69k waterdicht!!

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “SVEN Essential Set (SVM107-A1-HD)”

Gerelateerde producten

X