Achteruitrijcamera met scherm

Hieronder vind je verschillende combinaties van een achteruitrijcamera met scherm samengesteld in mooie sets. Hierbij heb je de keuze uit verschillende type camera en monitoren zodat je altijd het optimale systeem voor jouw voertuig moet kunnen vinden.

Kies bijvoorbeeld voor een universele U-beugel camera die bijna overal kan worden geplaatst, een mini camera die onopvallend kan worden weggewerkt, de dubbele camera die zowel tijdens het rijden als bij achteruitrijden ideaal beeld geeft of een van de andere vele mogelijkheden.

Ook qua scherm heb je verschillende keuzes, is een scherm dat alleen kan worden aangesloten op 12 Volt en ga je niet meer dan 2 camera’s aansluiten? Dan zijn de VZ51 setjes vaak prima geschikt. Zoek je een professioneel systeem dat ook op 24 volt te gebruiken is en afhankelijk van het gekozen model 3 of 4 camera’s kan aansluiten waarbij de camera’s misschien ook gelijktijdig in beeld moeten kunnen worden gebracht? Dan zijn de meer professionele sets van SVEN, Dometic of Orlaco hiervoor geschikt.

De ideale achteruitrijcamera met scherm vind je echter altijd bij de achteruitrijcamerawinkel! Voor advies kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen 088 – 144 21 21.

Resultaat 1–24 van de 35 resultaten wordt getoond

X