Dode hoek camera oplossingen

Hieronder vind je onze verschillende dode hoek camera oplossingen. Gebruik deze sets om ervoor te zorgen dat de dode hoek inzichtelijk wordt gemaakt in de cabine om zo de veiligheid rondom het voertuig te vergroten. Het optimaal in zicht brengen van de dode hoek is aan te raden om schade en onnodig leed te voorkomen. Wil je alleen een losse camera toevoegen? Hier vind je de dode hoek camera’s ook los.

In sommige gevallen zoals bij vrachtwagens heb je zelfs de wettelijke plicht om een camera of andere zicht verbeterende oplossing te plaatsen, hieraan kun je met deze systemen dus voldoen. Hierbij geldt dan dat de monitor onder de 30 km/u actief dient te zijn. Wanneer de monitor ook voor andere toepassing wordt gebruikt (bijvoorbeeld achterzicht), dan kan een speedswitch worden gebruikt om automatisch om/in te schakelen zodra de snelheid onder de 30 km/u zakt.

Voor de dode hoek bevelen wij de bal camera’s in ons assortiment aan, deze zijn niet alleen makkelijk te monteren door het kleine montageoppervlak maar, door de ringbeugel, ook zeer precies te positioneren om nauwkeurig de dode hoek in beeld te brengen. Dankzij de (optionele) HD beeldkwaliteit wordt alles zeer scherp in beeld gebracht en mis je nooit meer iets in je dode hoek.

De systemen hieronder zijn ofwel standaard voorzien van een dode hoek bal camera of hierbij is de mogelijkheid aanwezig de standaard camera om te zetten naar dit model.

Toont alle 8 resultaten

X