Achteruitkijkcamera oplossingen

Hieronder vind je al onze camera sets waarbij de camera geschikt zijn om als achteruitkijkcamera te worden ingezet. Het betreft in de meeste gevallen universele U-beugel camera’s die hiervoor het meest geschikt zijn. Je vind deze camera’s hier eventueel ook los om aan te sluiten om een reeds bestaande monitor.

Alternatief kan ook worden gekozen voor een bal camera of enkele speciale oplossingen zoals shutter camera’s, mini camera’s of dubbele camera’s.

Een achteruitkijkcamera dient in tegenstelling tot een achteruitrijcamera die vaak alleen wordt gebruikt tijdens het achteruitrijden continue aan te staan tijdens het rijden. Daarbij zit het verschil verder hoofdzakelijk in de positionering van de camera. De achteruitkijkcamera wordt niet naar beneden maar juist volledig naar achter gericht voor optimaal zicht tijdens het rijden.

Deze systemen zijn vooral aan te bevelen voor lange voertuigen zoals vracht en bakwagen of voertuigen waarbij een binnenspiegel ontbreekt zoals veel bestelbussen.

Een achteruitkijkcamera is prima te combineren met een camera gericht op de bumper bij het achteruitrijden, dit kan met de dubbele lens camera’s mooi in één oplossing of anders ook door twee camera’s naast elkaar te gebruiken.

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

X