Actie Achteruitrijcamera VZ-51

179.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Monitor

Beeldkwaliteit

Kabel kiezen *

Product basisprijs: 179.00
Totaal opties:
Totaal:
38 reviews over dit artikel
4.84 / 5

Achteruitrijcamera aanbieding

Goedkoper kan niet. Door grootschalige inkoop kunnen wij nu deze achteruitrijcamera aanbieding leveren. Zolang de voorraad strekt. Hierbij heb je de keuze uit CVBS (standaard definitie) en HD (hoge definitie) monitor en camera. Beide uiteraard van uitstekende kwaliteit alleen de beeldscherpte is anders. Wil je gewoon kunnen zien wat er achter je gebeurt dan voldoen beide, wil je meer details kunnen waarnemen zoals bijvoorbeeld het aflezen van een nummerbord kies dan voor HD.

De achteruitrijcamerawinkel is specialist in achteruitrijcamera’s, dit is wat wij al sinds 2005 doen. Niets meer en niets minder. De tevredenheid van onze klanten is enorm belangrijk voor ons en daarom geven wij 200% garantie. Een lage prijs wil niet zeggen dat de kwaliteit per definitie minder is. Integendeel, al onze producten zijn uitgebreid getest. Zo ook met deze Actie Set waar wij maar liefst 5 jaar garantie op bieden!

Deze set is geschikt voor een veelvoud van voertuigen, van bestelbussen, bakwagens, paardentrailers, campers, caravans en nog veel meer, zo lang het voertuig maar een voltage van 12volt heeft,

Inhoud VZ-51 Achteruitrijcamera aanbieding

Deze complete VZ-51 set is een goede basis oplossing als u meer zicht wilt. De VZ 51 wordt geleverd met een 7” (12cmx18cm) kleurenscherm, verlengkabel naar keuze en een kleurencamera met HD/CCD lens. Hierbij is montagemateriaal en Nederlandse handleiding eveneens inbegrepen. Het systeem functioneert op 12Volt en is gemakkelijk te installeren. Indien u vragen heeft over de installatie zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. U hoeft dus geen email te sturen en lang te wachten op een antwoord.

Deze set maakt geen gebruik van tulp bekabeling maar van een stevige maar flexibele 4pin bekabeling met robuuste schroef connectoren.

Optioneel ook te bestellen met mini, dubbele of professionele witte/zwarte camera

Weinig ruimte om een camera te plaatsen? Kies dan voor de mini achteruitrijcamera SVEN A7, deze camera is zeer compact! Deze camera is van de hoogste kwaliteit en volledig IP69K waterdicht, in deze behuizing is geen ruimte voor infrarood waardoor de beeldkwaliteit in het donker afhankelijk is van het omgevingslicht.

Of kies voor de camera met twee lenzen om bijvoorbeeld zicht naar achter en zicht op de bumper in één camera oplossing te combineren. Doordat de monitor over twee video kanalen beschikt kunnen de beelden gewoon afzonderlijk worden getoond. De camera is van dezelfde hoge kwaliteit als de normaal in de set aanwezige A1 camera. Deze camera is IP68 waterdicht en voorzien van een CCD lens.

Of kies voor de professionele witte SVEN camera van absolute top kwaliteit. Door zijn kleur is de camera ideaal om onopvallend te monteren op bijvoorbeeld een witte camper of caravan. Deze SVEN camera beschikt over de allerhoogste IP keuring (69k), waardoor deze overal tegen bestand, zelfs rechtstreeks afspuiten met een hoge druk spuit is dan bijvoorbeeld geen enkel probleem. Verder is de camera ook verwarmd om condensvorming op de camera uit te sluiten. Daarnaast is de camera voorzien van 4 hoge intensiteit infrarood leds voor een zeer ruim 15 meter nachtzicht.

Daarnaast kun je ook kiezen voor de zwarte professionele SVEN camera, deze heeft dezelfde kenmerken als de witte versie alleen de kleur is anders. Daarbij heb je bij deze camera de keuze uit verschillende kijkhoeken. Standaard adviseren wij de 120° CVBS versie of 130° HD (of een iets kleinere 100°/110° graden) wanneer je de camera als vervanging van de spiegel wilt gebruiken of om achteruit te rijden. Wanneer je echter met de camera iets op grotere afstanden goed in beeld wilt brengen dan kan een kleinere 69° of 92° kijkhoek bij CVBS of 35°, 50° of 70° kijkhoek bij HD een uitkomst zijn, bijvoorbeeld op een boot om een oog te houden op andere vaartuigen. Daarentegen kan een grotere 150°(CVBS) of 170°(HD) kijkhoek een voordeel zijn wanneer je een breed overzicht wilt, vaak gaat het dan juist om iets dat relatief kort bij de camera gebeurt, denk dan bijvoorbeeld aan achteruitrijden, het invaren van een sluis of aan een machineproces op korte afstand van de camera.

Let op! Kies je voor de optionele dubbele camera dan wordt standaard gewoon twee keer de gekozen verlengkabel meegeleverd. Wil je echter middels een trailer kabel doorvoeren kies dan voor de dubbele trailer spiraalkabel. Wil je deze camera draadloos gebruiken dan heb je nog wel een tweede draadloze zender set nodig, deze kun je eventueel hier bijbestellen.

 

 

7″ LCD-kleurenmonitor

  • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden (continue beeld is ook mogelijk)
  • Automatische dag-nacht omschakeling
  • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
  • 384.000 pixels
  • Twee camera-ingangen

Camera

  • Kleuren CCD-camera met ledlampjes voor 8 meter nachtzicht
  • Waterdichte behuizing met beschermkap en verstelbare zonneklep
  • Elektronische lichtsterkte-aanpassing
  • Groothoeklens met grote openingshoek (120° diagonaal)
  • IP 68 waterdicht!!

Customer reviews

Beoordeeld met 4.8421052631579 uit 5 sterren
38 beoordelingen
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

38 reviews for Actie Achteruitrijcamera VZ-51

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

X