VZ-50 losse 7” achteruitrijcamera monitor

129.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Monitor

Beeldschermresolutie

Product basisprijs: 129.00
Totaal opties:
Totaal:
5 reviews over dit artikel
5.00 / 5

VZ-50 Monitor voor achteruitrijcamera

Deze monitor voor achteruitrijcamera (‘s) is geschikt voor het rechtstreeks aansluiten van alle camera’s met 4 pin schroef connectoren. Op onze site zijn alle camera modellen van VZ en SVEN voorzien van deze connectoren. Deze monitor kan echter met behulp van een verloopkabeltje ook makkelijk worden aangesloten op iedere andere camera die u al heeft. Kijk hier in dat geval voor meer informatie over verloopkabels.

Deze monitor geeft door zijn 384.000 of 614.000 pixels in 7 inch formaat altijd een zeer scherp beeld. De monitor is geschikt voor aansluiten op alle 12 Volt voertuig systemen, dit maakt deze monitor voor achteruitrijcamera (‘s) op onder andere campers, caravan, paardentrailers en bestelbusjes zeer geschikt.

De monitor is voorzien van 2 camera ingangen waardoor dus ook twee camera’s kunnen worden aangesloten. Hiervoor is tevens een pulsdraad aanwezig die u aan uw achterverlichting kunt koppelen zodat de camera automatisch omschakelt bij achteruitrijden. Zo is handmatige schakeling, ook bij meerdere camera’s niet noodzakelijk.

Een spiegelfunctie op het scherm zorgt ervoor dat iedere camera, gespiegeld en niet gespiegeld, goed in beeld kan worden gebracht.

Tot slot zorgt deze monitor ervoor dat het beeld automatisch helderder en donkerder wordt afhankelijk van de lichtinval. Naar wens zijn helderheid en saturatie ook zelf bij te stellen.

Keuze uit CVBS (Standaard Defintie) & HD Versie

Kies je voor een HD camera uit ons assortiment of wil je hem aansluiten op een bestaande HD camera kies dan voor de HD optie, deze is backwards compatible wat betekend dat alle camera’s ook CVBS camera’s altijd gewoon zullen werken. Wil je voor een standaard CVBS systeem de monitor vervangen dan zijn beide schermen dus even geschikt.

Complete levering

De monitor wordt geleverd met voetje voor montage op het dashboard en voedingskabel voor aansluiting op het voertuig.

10% korting bij bestellen camera en monitor

Bestel gelijk een VZ/SVEN camera bij de monitor en ontvang 10% korting op de aanschaf van de camera en monitor.

7″ LCD-kleurenmonitor

  • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden
  • Automatische dag-nacht omschakeling
  • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
  • 384.000 / 614.000 pixels
  • Twee camera-ingangen
  • Geschikt voor 12 Volt systemen
  • (HD versie) Parkeerlijnen
  • (HD versie) Geluidsdoorgifte

Customer reviews

Beoordeeld met 5 uit 5 sterren
5 beoordelingen
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

5 reviews for VZ-50 losse 7” achteruitrijcamera monitor

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten