SVEN Essential 7” HD achteruitrijcamera monitor

199.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Er zijn nog geen reviews

SVEN Essential Monitor voor achteruitrijcamera

De SVEN Essential HD monitor is geschikt voor het rechtstreeks aansluiten van alle camera’s met 4 pin schroef connectoren zowel HD als CVBS(non-HD). Op onze site zijn alle camera modellen van VZ en SVEN voorzien van deze connectoren. Deze monitor kan echter met behulp van een verloopkabeltje ook makkelijk worden aangesloten op iedere andere camera die u al heeft. Kijk hier in dat geval voor meer informatie over verloopkabels.

Door 614.000 pixels in deze 7 inch monitor is een zeer scherp beeld altijd gegarandeert. Zeker in combinatie met een HD camera is de beeldkwaliteit altijd uitstekend maar deze is ook backwards compatible zodat je ook makkelijk je huidige (Non-HD) camera op deze monitor overzet. De monitor is geschikt voor aansluiten op alle 12 Volt voertuig systemen zoals campers, caravans, paardentrailers en bestelbusjes.

De monitor is voorzien van 2 camera. Voor eventuele automatische schakeling is tevens een pulsdraad aanwezig die u aan uw achterverlichting kunt koppelen zodat de camera automatisch omschakelt bij achteruitrijden. Handmatig schakelen is uiteraard ook gewoon mogelijk.

Daarnaast beschikt de monitor over rasterbelijning voor het optimaal inschatten van afstanden en een spiegelfunctie die ervoor zorgt dat iedere camera, gespiegeld en niet gespiegeld, goed in beeld kan worden gebracht.

Tot slot zorgt deze monitor ervoor dat het beeld automatisch helderder en donkerder wordt afhankelijk van de lichtinval. Naar wens zijn helderheid en saturatie ook zelf bij te stellen.

Complete levering

De monitor wordt geleverd met voetje voor montage op het dashboard en voedingskabel voor aansluiting op het voertuig.

10% korting bij bestellen camera en monitor

Bestel gelijk een VZ/SVEN camera bij de monitor en ontvang 10% korting op de aanschaf van de camera en monitor.

7″ HD-kleurenmonitor

  • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden
  • Automatische dag-nacht omschakeling
  • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
  • 614.000 pixels
  • Twee camera-ingangen
  • Geschikt voor 12 Volt systemen
  • Parkeerlijnen

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “SVEN Essential 7” HD achteruitrijcamera monitor”

Gerelateerde producten

X