Orlaco RLED 4Cam Split-screen PIP/PAP 7” achteruitrijcamera monitor

949.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Beschikbaar via nabestelling

Er zijn nog geen reviews

Orlaco 4Cam RLED monitor

Deze 7″ Orlaco 4Cam RLED monitor is te gebruiken in voertuigen, vaartuigen en machines die voorzien zijn van een Orlaco UNI vision systeem. Op deze split-screen monitor kunt u tot 2 camera’s tegelijkertijd bekijken in split-screen mode of in de PIP-mode(picture in picture).
Deze schok en vibratie-bestendige monitor heeft de mogelijkheid om raster belijning in beeld te brengen zodat de afstand tussen het voertuig en een object eenvoudig kan worden bepaald. Het beeld is eenvoudig te (ont)spiegelen, dit is bijvoorbeeld praktisch voor gebruik in combinatie met een frontzicht camera. U kunt op de geïntegreerde Y-splitkabel direct twee Orlaco camera’s aansluiten. Als u drie of vier camera’s op deze monitor wil aansluiten heeft u hier een Orlaco Switcher voor nodig. De helderheid van het beeld wordt automatisch aangepast aan het omgevingslicht zodat de beelden altijd optimaal zichtbaar zijn. Het menu van de monitor kan worden weergegeven in 15 verschillende talen. De Orlaco 4Cam Rled is IP67 waterdicht en kan dus ook buiten de cabine worden geplaatst. Let op: deze monitor werkt alleen op 18 tot 32V/DC, als u deze monitor wil aansluiten op een 12V accu heeft u hier een omvormer voor nodig.

Alternatieven

Op de Sven 7″ quad achteruitrijcamera monitor kunt u direct 4 camera’s aansluiten. Deze Sven monitor doet kwalitatief en qua specificaties zeker niet onder voor de Orlaco 4Cam RLED monitor. Met behulp van een verloopkabeltje kunt u hier ook Orlaco camera’s op aansluiten.

 

  • 7″ TFT-LCD kleurenscherm
  • Voltage: 18 – 32 Volt
  • Connector: 2x Orlaco 4-pins female (camera input)
  • 2 Camera aansluitingen, uit te breiden naar 4 camera aansluitingen
  • Resolutie: 800 x 480 pixels RGB
  • IP67 waterdicht
  • Afmetingen: 188 x 50 x 120 mm

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Orlaco RLED 4Cam Split-screen PIP/PAP 7” achteruitrijcamera monitor”

Gerelateerde producten

X