Orlaco 7” RLED achteruitrijcamera monitor

1,049.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Er zijn nog geen reviews

7 Inch Orlaco Monitor

Deze Orlaco monitor is door zijn voltage bereik (18-32 Volt) geschikt voor gebruik op 24 Volt voertuig machines (Let er dus op dat deze monitor niet te gebruiken is op 12 Volt voertuig systemen). Door zijn degelijkheid is deze monitor voor veel toepassingen geschikt. Deze monitor wordt geleverd compleet met kabelboom en standaar om de monitor op het dashboard te monteren. Hieronder een overzicht van de instellingsopties, aansluitmogelijkheden en overige kenmerken van deze monitor.

Instellingsmogelijkheden 7″ RLED Orlaco Monitor

De monitor beschikt over beeldspiegeling instellingen zodat iedere camera naar wens kan worden gespiegeld of ontspiegeld. Daarnaast kan raster belijning aan iedere camera worden toegevoegd, om het inschatten van afstanden tussen de camera en andere objecten te vergemakkelijken. Het menu is ook in verschillende talen in te stellen mocht deze elders gebruikt gaan worden.

Aansluitmogelijkheden 7″ Orlaco Monitor

Op de monitor kunnen 2 camera’s worden aangesloten, hiervoor is de monitor voorzien van een Orlaco 4 pin aansluiting. Onze Orlaco camera’s kunnen hierop rechtstreeks worden aangesloten, met behulp van de Orlaco naar SVEN/VZ verloopkabel(link) kan eventueel ook iedere camera van VZ of SVEN worden aangesloten.

Overige kenmerken

Verder is de Orlaco monitor schok en vibratie bestendig, zodat deze ook op moeilijk terrein zeer goed gebruikt kan worden. Tevens is de monitor voerzien van automatische lichtsterkte aanpassing zodat de beelden altijd goed zichtbaar blijven, onafhankelijk van het omgevingslicht.

 

Alternatieven

Vind je de Orlaco monitor te duur? SVEN Premium Camera Solutions levert een kwalitatief vergelijkbare monitor voor een lagere prijs. De SVEN professional achteruitrijcamera monitor 7 Inch is eventueel redelijk goed te vergelijken met deze monitor.

 

 

 

 

  • TFT-LCD kleuren scherm
  • DC 18-32V (+-10%)
  • 384.000 pixels
  • Vocht/waterbescherming: IP67
  • Temperatuur Bereik: -40°C tot +85°C
  • Vibratie bestendigheid: 50G

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Orlaco 7” RLED achteruitrijcamera monitor”

Gerelateerde producten

X