Camera voor landbouwmachines of tractor

Hier vind je onze camera oplossingen voor landbouwmachines en tractoren. Het betreft hoofdzakelijk producten van het merk SVEN dat zich specialiseert in systemen geschikt voor landbouwmachines. Alle oplossingen hieronder zijn o.a. direct toepasbaar op 24V en extra getest op schok- en vibratiebestendigheid.

Naast de standaard oplossingen welke prima geschikt zijn voor tractoren en andere voertuigen met slechts een of twee camera posities, vind je hier ook de nieuwste state of the art Ultimate Pro HD oplossingen met touch screen functionaliteit. Deze systemen zijn ideaal voor grote zelfrijdende machines met veel camera posities. Deze systemen geven gelijktijdig perfect HD zicht op maximaal 4 camera posities waarbij snel en eenvoudig handmatig of eventueel automatisch geschakeld kan worden tussen de verschillende camera’s.

De SVEN systemen bieden tevens optimale flexibiliteit in de aansluitingen, naast de standaard verlengkabel. Voor moeilijk bereikbare camera posities kan bijvoorbeeld eenvoudig een draadloze zender set worden geplaatst om een betrouwbare verbinding tot stand te brengen. Tevens kan voor getrokken systemen gebruik worden gemaakt van robuuste trailer spiraal oplossingen om een zeer robuuste en makkelijk af te koppelen verbinding tot stand te brengen met de trekker.

 

 

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

X