Verloopstekker achteruitrijcamera

Hier vind je verschillende verloopstekkers voor het aansluiten van een achteruitrijcamera. Zowel speciale merk specifieke stekker om aan te sluiten tussen verschillende camera merken en speciale verloopjes voor de voeding.

Voor het aansluiten van tussen verschillende camera’s hebben we een speciale uitleg over verloopjes voor SVEN en VZ systemen. Hier lees je meer over de mogelijkheden een SVEN of VZ camera of monitor aan te sluiten op een alternatieve aansluiting van bijvoorbeeld Dometic, Orlaco of direct op een in een voertuig geïntegreerde RCA of Fakra aansluiting. De betreffende aansluitingen vind je uiteraard allemaal hieronder.

Tevens vind je hier verder een aansluiting de sigarettenaansteker in 12 Volt voertuigen te gebruiken als voedingspunt, deze kun je dan bijvoorbeeld gebruiken om het camerasysteem van voeding te voorzien. Wil je een losse camera rechtstreeks op 24 volt aansluiten op bijvoorbeeld een vrachtwagen dan moet het voltage worden omgezet naar 12 Volt iets wat bij complete systemen al via de monitor wordt geregeld. Hiervoor vind je een speciale omvormer.

Tot slot een splits kabeltje waarin het camerabeeld gesplitst wordt naar 2 aansluitingen. Dit kabeltje kan dienen wanneer je op 2 verschillende posities een monitor wilt plaatsen die dezelfde camera moet tonen of wanneer gelijktijdig op een monitor en een recorder moet worden aangesloten.

Toont alle 16 resultaten

X