Los connector kabeltje 4 pin male – RCA (Tulp)

44.95


Op voorraad
Gratis Verzending

Model

Product basisprijs: 44.95
Totaal opties:
Totaal:
1 review over dit artikel
5.00 / 5

Achteruitrijcamera aansluiten op navigatie

Met dit connector kabeltje kun je de camera’s die 4 Pin (SVEN/VZ) connectoren hebben, aansluiten op RCA (tulp) monitor systemen. Met deze verloopkabel kun je in veel gevallen een achteruitrijcamera aansluiten op navigatie of bijvoorbeeld een multimedia systeem. Om te zien of dit mogelijk is kijk je of er een RCA video aansluiting aanwezig is, dit is de bekende gele tulp stekker die je vroeger bijvoorbeeld ook op tv’s kon vinden. Deze zul je bij ingebouwde systemen vaak in het dashboard moeten zoeken, in de handleiding kun je echter vaak al vinden of de aansluiting op het systeem is voorzien.

Is de aansluiting aanwezig dan kan met behulp van deze verloopkabel iedere camera van SVEN en VZ worden aangesloten. Een achteruitrijcamera aansluiten op navigatie is verder niet ingewikkeld naast de gele tulp sluit je alleen een voedingskabeltje op de verloopkabel aan om de camera vanuit het voertuig van voeding te voorzien. Wanneer dit is aangesloten ga je naar het video kanaal van de monitor en je krijgt de beelden van de camera door op het navigatie of multimedia scherm.

Automatisch oproepen van de camera op het navigatiescherm

Of het mogelijk is de camera bijvoorbeeld automatisch op te roepen bij achteruitrijden en hoe dit moet worden ingesteld is helaas niet algemeen aan te geven, hiervoor zul je de handleiding van de monitor die je gaat gebruiken moeten raadplegen. Twijfel je of dit mogelijk is en is dit wel iets wat je wilt? Overweeg dan een speciale achteruitrijcamera monitor aan te sluiten op de camera, hierop zijn altijd mogelijkheden aanwezig om de camera, door deze aan te sluiten op de achteruit van het voertuig, automatisch op te roepen.

Customer reviews

Beoordeeld met 5 uit 5 sterren
1 beoordeling
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

1 review for Los connector kabeltje 4 pin male – RCA (Tulp)

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten