Achteruitrijcamera caravan draadloos

Hieronder onze achteruitrijcamera oplossingen voor het draadloos verbinden tussen een camera op de caravan en een scherm in de auto/bus. Een permanent (kabel)verbinding aanleggen in de auto is vaak vrij ingrijpend en onwenselijk en dat is met de onderstaande systemen dus ook helemaal niet nodig!

Voor de draadloze systemen heb je de keuze uit twee type systemen. Je kunt kiezen voor een systeem dat volledig draadloos is waarbij het zenden en het ontvangen van het signaal volledig is geïntegreerd in camera en monitor. Ook kun je daarnaast kiezen voor een systeem waarbij de verbinding buiten de camera en monitor wordt omgezet via een draadloze zender set. Beide systemen hebben voordelen.

Het enige, maar zeker een belangrijk voordeel van een systeem met geïntegreerde zender en ontvanger zit in de vermindering van de aansluitingen. Bij de monitor is de bekabeling minimalistischer en ook bij de camera is alleen voeding nodig en geen extra aparte zender.

Een systeem met draadloze zender op de bekabeling heeft echter ook een aantal voordelen. Je kan dan vrij kiezen voor ieder systeem in ons assortiment, zo heb je dus keus uit veel meer voor caravan geschikte achteruitrijcamera systemen. Hierbij kies je tegen een meerprijs makkelijk in plaats van de standaard verlengkabel voor een draadloze zender set. Een tweede voordeel zit in de positionering van de zender op de caravan, in plaats van direct bij de camera heb je ook de mogelijkheid de zender naar voren te halen op de caravan door een verlengkabel tussen de camera en zender te plaatsen. Zo optimaliseer je de verbinding tussen camera en monitor, al is dit gezien de professionele kwaliteit van de door ons aangeboden zendoplossingen eigenlijk nauwelijks noodzakelijk.

 

Toont alle 5 resultaten

X