Draadloze achteruitrijcamera camper

Hieronder vind je onze draadloze achteruitrijcamera systemen voor de in de camper. Hierin hebben wij een twee verschillende mogelijkheden. Je kunt hiervoor gebruik maken van een standaard zender set waarmee iedere standaard oplossing draadloos kan worden gemaakt. Of kies voor een volledig draadloos systeem waarbij de draadloze verbinding direct vanuit de monitor en camera tot stand wordt gebracht.

De keuze voor een draadloze zender set heeft twee belangrijke voordelen. Het belangrijkste voordeel is misschien wel de keuzevrijheid bij het kiezen van het systeem, vaak zijn maar één of enkele cameratypes draadloos beschikbaar in tegenstelling tot de tientallen losse achteruitrijcamera’s die met kabel zijn uitgevoerd. Met een zender set kun je alle bekabelde opties toch draadloos verbinden. Een tweede voordeel zit in de mogelijkheid per camera positie te bepalen of deze draadloos moet worden uitgevoerd, je kan dus bijvoorbeeld voor de camera achterop de camper voor draadloos gaan maar een dode hoek voor de camper of zijcamera voor de camper wel bekabeld verbinden.

Voldoet een standaard camera, meestal een U-beugel camera, voor u? Dan heeft een volledig draadloos systeem het voordeel dat de montage zowel aan de monitor als aan de camerazijde nog net iets eenvoudiger is. De monitor heeft dan op een kabel voor de voeding na geen verdere aansluitingen en zowel aan de monitor als aan de camerazijde hoeft geen apart verbindingskastje te worden weggewerkt.

Toont alle 6 resultaten

X