Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

A8 Dubbele lens achteruitrijcamera

179.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Kabellengte trekker *

Kabellengte oplegger / trailer *

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Dubbele Achteruitrijcamera A8

Losse dubbele achteruitrijcamera om direct aan te sluiten op zowel de VZ als de SVEN sets. Door de dubbele lens in de behuizing kun je zowel dicht achter het voertuig kijken, alsmede verder naar achter/geheel naar achter.

Wanneer je er een SVEN/VZ monitor bij gebruikt kun je ervoor kiezen om standaard het beeld aan te hebben dat ver naar achter kijkt(bijvoorbeeld voor in/uit voegen), en zodra je de versnelling in de achteruit zet; de camera die vlak achter het voertuig kijkt automatisch laten activeren. Het kan natuurlijk ook andersom én je kunt ook altijd handmatig een camera(lens) selecteren.

Let op dat er 2 kabeltjes uit de camera komen (voor beide lenzen), je dient dus 2 kabels te trekken.

Op VZ systemen kunt u maximaal 2 camera aansluiten: met deze A8 camera (2 lenzen) zit je dus gelijk op de maximale mogelijkheid. Op de SVEN systemen kun je 3/4 camera’s (lees:lenzen) aansluiten. Naast deze camera heb je dan dus nog aansluiting(en) over. Indien je de beelden tegelijk wenst te zien, dan is dit mogelijk met een SVEN split/quad monitor.

Deze dubbele achteruitrijcamera is op beide lenzen voorzien van een top kwaliteit SHARP CCD kleuren lens, met hieromheen 12 infrarood leds om ook ‘s nachts optimaal zicht te garanderen. Doordat de camera automatisch aanpast aan wisselende lichtomstandigheden is het beeld ook overdag altijd helder. De 120 graden kijkhoek van de beide lenzen zorgen tot slot voor een uitstekend overzichtsbeeld.

Door de hoge kwaliteit IP68 waterdichte aluminium behuizing zullen de beelden ook goed blijven en is een lange levensduur van de camera gegarandeerd.

Optioneel

Bij de camera kan de kabel in een lengte naar keuze worden geselecteerd, wij zullen deze dan dus tweemaal meeleveren. Wil je de camera via trailer spiraal aansluiten bestel dan de dubbele trailer spiraalkabel. Wil je de camera draadloos aansluiten bestel hier dan nog een extra draadloze zender set bij.

Indien deze dubbele achteruitrijcamera moet worden aangesloten op een systeem dat niet beschikt over een 4 pin aansluiting(SVEN/VZ). Kijk dan hier voor meer informatie over verloopkabels om deze camera ook op andere systemen aan te sluiten. Let wel op dat je het verloopkabeltje dan twee keer bij besteld, voor beide lenzen!

  • Kleuren CCD-camera (PAL/NTSC) met  2 x 12 leds voor 15 meter nachtzicht
  • IP68 Waterdichtheid
  • Camera is standaard gespiegeld, maar kan eenvoudig teruggezet worden.
  • 420 TV lines
  • Sharp lens met grote openingshoek (120° diagonaal)
  • Stabiele, waterdichte aluminium behuizing
  • Elektronische lichtsterkte-aanpassing
  • Automatische tegenlicht compensatie

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “A8 Dubbele lens achteruitrijcamera”

Gerelateerde producten

X